Dåjhort skank
Dåhjort skank er et eksklusivt og smakfullt viltprodukt som gir en unik dybde til enhver rett. Skanken er et kjøttfullt stykke som er perfekt egnet for langtidskoking, noe som gjør kjøttet mørt og full av smak. Dåhjortkjøtt er kjent for sin milde, delikate viltaroma, og skanken passer ypperlig til gryteretter. Dette er et bærekraftig og naturlig valg for den som ønsker å utforske smaken av nordisk vilt, og som setter pris på kvalitetskjøtt med naturlig opphav.
Varenummer: 551209 | EPD-nummer: | GTIN: 97059365512099
Varenummer: 551209
EPD-nummer:
GTIN: 97059365512099

PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff & Co
1168 produkter i databasen
Ingredienser
hjort
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 417 kJ/ 100 kcal |
Fett | 1,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 21,70 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 551209 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059365512099 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 14.06.2024 |
Oppdatert dato | 14.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -24 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 4 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |