Får ternet, Håndskåret 4 x 4 cm
5 kg's / 10 kg's
Håndskåret får-terninger kuttet i 4 x 4 cm biter. Med sin møre tekstur og rike smak er de ideelle for langtidskoking, der kjøttet blir ekstra saftig og smakfullt.
Varenummer: 450164 | EPD-nummer: | GTIN: 97059364501636
Varenummer: 450164
EPD-nummer:
GTIN: 97059364501636
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
231 produkter i databasen
Ingredienser
Fårekjøtt uten bein.Håndskåret, 4 cm X 4 cm.Leveres i følgende forpakninger:1 x 10,0 Kg.2 x 2,5 Kg.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 954 kJ/ 228 kcal |
| Fett | 17,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 7,60 g |
| - Enumettede fettsyrer | 6,10 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 1,00 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 19,00 g |
| Salt | 0,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Lam eller sau, minimalt bearbeidet og uten tilsetningsstoffer |
| Varenummer | 450164 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 97059364501636 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 21.11.2016 |
| Oppdatert dato | 30.10.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















