Får ytrefilet.Norsk
Denne ytrefilet er et delikat og mørt kjøttstykke fra det norske fåret, kjent for sin fine tekstur og rike smak. Ytrefileten er perfekt til kortere steketider, og gir et saftig resultat med en balansert og naturlig smak.
Varenummer: 451304 | EPD-nummer: | GTIN: 97059364513042
Varenummer: 451304
EPD-nummer:
GTIN: 97059364513042
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
235 produkter i databasen
Ingredienser
Får ytrefilet
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 506 kJ/ 120 kcal |
Fett | 3,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,70 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 21,30 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 451304 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059364513042 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.01.2022 |
Oppdatert dato | 06.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |