Hoki loins

Hoki loins er en førsteklasses, hvit fisk kjent for sin delikate, milde smak og faste, flakete tekstur. Denne fisken passer utmerket til et bredt spekter av retter – fra klassiske fiskemåltider til mer eksotiske retter med krydret saus. Hoki er en naturlig kilde til protein og omega-3-fettsyrer, noe som gjør det til et sunt og velsmakende valg for enhver anledning.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 451648
EPD-nummer:
GTIN: 97059364516487

PRODUSENT: Wulff & Co AS

VAREMERKE: Wulff & Co

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

767 produkter i databasen

Ingredienser

fisk 

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 309 kJ/ 74 kcal
Fett 1,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 16,00 g
Salt 0,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland
Opphavsland
Varegruppe
Varenummer 451648
EPD-nummer
GTIN 97059364516487
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 14.06.2024
Oppdatert dato 14.11.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -24 grader (C)
Holdbarhet, total Ikke oppgitt
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 4 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt