Kalv flatbiff, fersk norsk
3 kilo
Flatbiffen av norsk kalv er et mørt og saftig kjøttstykke fra kalv, kjent for sin fine tekstur og milde smak. Den er ideell for grilling, steking. Flatbiff passer perfekt i retter som biffsalater, fajitas eller som hovedrett med sesongens grønnsaker og poteter.
Varenummer: 100100 | EPD-nummer: | GTIN: 97059361001009
Varenummer: 100100
EPD-nummer:
GTIN: 97059361001009
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
231 produkter i databasen
Ingredienser
Renskåret kalv flatbiff
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 445 kJ/ 105 kcal |
| Fett | 1,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,80 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 22,50 g |
| Salt | 0,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
| Varenummer | 100100 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 97059361001009 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 31.03.2020 |
| Oppdatert dato | 19.12.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 45 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 4 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















