Kylling bryst 20% Halal fryst AV
Vårt kyllingbryst er et magert, mørt og saftig stykke kyllingkjøtt som er halal-sertifisert og perfekt for et bredt spekter av retter. Med 20% væskeinnhold for å sikre ekstra saftighet under tilberedning, holder kyllingbrystet seg mørt og smakfullt uansett tilberedningsmåte. Dette kyllingbrystet er allsidig og kan brukes til grilling, steking eller woking.
Varenummer: 351991 | EPD-nummer: | GTIN: 97059363519915
Varenummer: 351991
EPD-nummer:
GTIN: 97059363519915
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
231 produkter i databasen
Ingredienser
Kylling bryst
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 476 kJ/ 113 kcal |
| Fett | 4,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,00 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 19,00 g |
| Salt | 0,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 351991 |
| EPD-nummer | |
| GTIN | 97059363519915 |
| GTIN2 | 7072200000008 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 28.01.2022 |
| Oppdatert dato | 27.11.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -24 grader (C) |
| Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 4 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















