Kylling bryst fersk Ø HÅ
Kyllingbryst er et magert og saftig stykke kjøtt fra kyllingen, kjent for sin milde smak og allsidighet på kjøkkenet. Dette magre kjøttstykket er rikt på proteiner, lavt på fett, og egner seg godt til en rekke tilberedningsmetoder som grilling, steking, koking og baking. Kyllingbryst kan marineres og krydres etter smak, noe som gjør det til et utmerket valg for alt fra salater og pastaretter til wok, wraps og gryteretter.
Varenummer: 300164 | EPD-nummer: | GTIN: 97059363001649
Varenummer: 300164
EPD-nummer:
GTIN: 97059363001649
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
235 produkter i databasen
Ingredienser
Kylling bryst uten skinn
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 440 kJ/ 104 kcal |
Fett | 1,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 23,80 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 300164 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059363001649 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.01.2022 |
Oppdatert dato | 06.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 4 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |