Kylling lår m/bein
Kyllinglår med ben er et smakfullt og saftig stykke kjøtt, perfekt for en rekke matretter. Det møre kjøttet, kombinert med benet, gir ekstra rik smak under tilberedning. Disse kyllinglårene er ferske og av høy kvalitet, med kjøtt som holder seg mørt og saftig, uansett tilberedningsmåte. Kyllinglår med ben gir både matglede og næring, og er et allsidig valg for enhver kokk.
Varenummer: 352004 | EPD-nummer: | GTIN: 97059363520041
Varenummer: 352004
EPD-nummer:
GTIN: 97059363520041
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
230 produkter i databasen
Ingredienser
Kylling lår
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 836 kJ/ 201 kcal |
Fett | 14,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,80 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 18,30 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 352004 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059363520041 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.01.2022 |
Oppdatert dato | 27.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -24 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 4 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |