Kylling lår Stange/Holte
Kyllinglår er saftige og smakfulle kjøttstykker som er perfekte for både grilling, steking og ovnsbaking. Med sitt møre kjøtt og smakfulle skinn gir de en rik og fyldig smak som egner seg godt med både krydrede marinader og enkle krydderblandinger. Stanges fjærkre får hovedsakelig naturlig fôr av havre, hvete, mais, åkerbønner og raps. Den vokser seg naturlig stor og har god plass.
Varenummer: 351666 | EPD-nummer: | GTIN: 97059363516662
Varenummer: 351666
EPD-nummer:
GTIN: 97059363516662
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Stange
7 produkter i databasen
Ingredienser
Kylling lår
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 836 kJ/ 201 kcal |
Fett | 14,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,80 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 18,30 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 351666 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059363516662 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.01.2022 |
Oppdatert dato | 13.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |