Kylling lårbiff m/skinn ENG frys.

Kyllinglår er saftige og smakfulle kjøttstykker som er perfekte for både grilling, steking og ovnsbaking. Med sitt møre kjøtt og smakfulle skinn gir de en rik og fyldig smak som egner seg godt med enkle krydderblandinger. Beinet i låret bidrar til ekstra smak under tilberedning.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 352020
EPD-nummer:
GTIN: 97059363520201

PRODUSENT: Wulff & Co AS

VAREMERKE: Wulff selected

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

235 produkter i databasen

Ingredienser

Kylling lårbiff m/skinn

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 836 kJ/ 201 kcal
Fett 14,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,80 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 18,30 g
Salt 0,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 352020
EPD-nummer
GTIN 97059363520201
GTIN2 9705933001711
GTIN3 97059363516648
Opprettet dato 28.01.2022
Oppdatert dato 06.11.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -24 grader (C)
Holdbarhet, total Ikke oppgitt
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 4 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt