Kylling lårbiff m/skinn ENG frys.
Kyllinglår er saftige og smakfulle kjøttstykker som er perfekte for både grilling, steking og ovnsbaking. Med sitt møre kjøtt og smakfulle skinn gir de en rik og fyldig smak som egner seg godt med enkle krydderblandinger. Beinet i låret bidrar til ekstra smak under tilberedning.
Varenummer: 352020 | EPD-nummer: | GTIN: 97059363520201
Varenummer: 352020
EPD-nummer:
GTIN: 97059363520201
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
235 produkter i databasen
Ingredienser
Kylling lårbiff m/skinn
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 836 kJ/ 201 kcal |
Fett | 14,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,80 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 18,30 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 352020 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059363520201 |
GTIN2 | 9705933001711 |
GTIN3 | 97059363516648 |
Opprettet dato | 28.01.2022 |
Oppdatert dato | 06.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -24 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 4 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |