Kylling skrog Ytterøy
Kylling Skrog fra Ytterøy er et naturlig produkt ideelt for å lage smakfulle og næringsrike kraftbaser. Skroget inneholder rester av kjøtt og bein som gir en fyldig smak og rik næring når det kokes, og er perfekt for supper, sauser og gryteretter. Ytterøy er kjent for sin høye kvalitet og bærekraftige produksjon, noe som sikrer at dette produktet gir en autentisk smak av norsk oppdrettskylling.
Varenummer: 352013 | EPD-nummer: | GTIN: 97059363520133
Varenummer: 352013
EPD-nummer:
GTIN: 97059363520133
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
235 produkter i databasen
Ingredienser
Kylling
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 684 kJ/ 164 kcal |
Fett | 9,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,60 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 18,60 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 352013 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059363520133 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 05.12.2024 |
Oppdatert dato | 19.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |