Lam culotte
10 KG
Lam culotte er et eksklusivt og mørt kjøttstykke skåret fra den øvre delen av lammets lår. Dette delikate stykket har en mild og saftig smak, med et tynt fettlag som smelter under tilberedning og gir en rik, aromatisk opplevelse. New Zealand er anerkjent for sine naturlige beitemarker, der lam får vokse opp i åpne landskap, noe som gir kjøttet en ren og naturlig smak med et hint av sødme.
Varenummer: 451314 | EPD-nummer: | GTIN: 97059364513141
Varenummer: 451314
EPD-nummer:
GTIN: 97059364513141

PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
230 produkter i databasen
Ingredienser
Lam culotte med fettkappe
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 754 kJ/ 181 kcal |
Fett | 11,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 5,20 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 19,10 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | New Zealand |
Opphavsland | New Zealand |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 451314 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059364513141 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 21.11.2016 |
Oppdatert dato | 08.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -35 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 4 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |