Lam forskank

Lam forskank er et smakfullt og allsidig kjøttstykke fra lammets fremre bein. Forskanken har et høyere innhold av bindevev, noe som gjør den ideell for langtidskoking og braisering. Når den tilberedes riktig, blir kjøttet mørt og saftig.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 451409
EPD-nummer:
GTIN: 97059364514094

PRODUSENT: Wulff & Co AS

VAREMERKE: Wulff selected

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

235 produkter i databasen

Ingredienser

Lam forskank

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 781 kJ/ 187 kcal
Fett 12,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 5,70 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 18,50 g
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 451409
EPD-nummer
GTIN 97059364514094
GTIN2 97059364513103
GTIN3
Opprettet dato 28.01.2022
Oppdatert dato 25.10.2024

Oppbevaring

Temperatur, min Ikke oppgitt
Temperatur, max. Ikke oppgitt
Holdbarhet, total Ikke oppgitt
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt