Lam stek u bein. Surret
0 KG
Lammestek er et smakfullt kjøttstykke laget av lår eller rygg, hvor kjøttet er surret for å beholde formen og saftigheten under tilberedning. Dette gir en mør og smakfull stek som er perfekt for festmåltider eller søndagsmiddager. Kjøttet har en karakteristisk mild smak, som kan komplementeres med urter og krydder.
Varenummer: 450312 | EPD-nummer: | GTIN: 97059364503128
Varenummer: 450312
EPD-nummer:
GTIN: 97059364503128
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
235 produkter i databasen
Ingredienser
Lam
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 676 kJ/ 162 kcal |
Fett | 9,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,60 g |
Karbohydrat | 3,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 19,00 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 450312 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059364503128 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 21.11.2016 |
Oppdatert dato | 04.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |