Scampi 16/20, u/hode og skall
Scampi 16/20 er store reker med fast kjøtt. Størrelsen 16/20 refererer til antall scampi per kg. Scampiene er svært enkle å tilberede da de kommer uten skall og hode. Ideelle for steking, grilling og koking.
Varenummer: 652070 | EPD-nummer: | GTIN: 97059366520703
Varenummer: 652070
EPD-nummer:
GTIN: 97059366520703

PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff & Co
1168 produkter i databasen
Ingredienser
100% scampi
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Ja |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Ja |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 766 kJ/ 183 kcal |
Fett | 1,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 21,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,20 g |
Protein | 11,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | India |
Opphavsland | India |
Varegruppe | |
Varenummer | 652070 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059366520703 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 12.06.2024 |
Oppdatert dato | 02.01.2025 |
Oppbevaring
Temperatur, min | Ikke oppgitt |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |