Storfe Entrecote, black angus, AUS
Australia har lange tradisjoner på produksjon av kvalitetsbiff. Denne entrecôten er intet unntak. Black Angus dyr som har spist masse gress og godt korn fører til svært god marmorering og god smak. Dette er utelukkende unge okser, som gjør kjøttet vanvittig mørt!
Varenummer: 152114 | EPD-nummer: | GTIN: 97059361521149
Varenummer: 152114
EPD-nummer:
GTIN: 97059361521149
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
278 produkter i databasen
Ingredienser
Storfe entrecote
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 834 kJ/ 200 kcal |
Fett | 13,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 20,50 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Australia |
Opphavsland | Australia |
Varegruppe | Storfekjøtt, minimalt bearbeidet og uten tilsetningsstoffer |
Varenummer | 152114 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059361521149 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 31.01.2022 |
Oppdatert dato | 26.04.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |