Storfe høyrygg uten ben
0 KG
Høyrygg brukes til norske klassikere som ferskt kjøtt og suppe, brennsnut og lapskaus, men også til franske Boeuf Bourguignon som er en super gjesterett. Høyrygg kvernes også til premium hamburgere, da kjøttet har meget god smak. Kjøtt av høyrygg må trekke i vann/kraft på 85-90 °C i 2-2,5 timer for å bli godt og mørt.
Varenummer: 100081 | EPD-nummer: | GTIN: 97059361000811
Varenummer: 100081
EPD-nummer:
GTIN: 97059361000811

PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
230 produkter i databasen
Ingredienser
Storfe Høyrygg
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 679 kJ/ 162 kcal |
Fett | 9,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,10 g |
- Enumettede fettsyrer | 3,40 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 19,90 g |
Salt | 0,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 100081 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059361000811 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 21.11.2016 |
Oppdatert dato | 25.03.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, total | 15 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 14 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |