storfe høyrygg, ternet
3 kilo
Høyrygg brukes til norske klassikere som ferskt kjøtt og suppe, brennsnut og lapskaus, men også til franske Boeuf Bourguignon som er en super gjesterett. Høyrygg kvernes også til premium hamburgere, da kjøttet har meget god smak. Kjøtt av høyrygg må trekke i vann/kraft på 85-90 °C i 2-2,5 timer for å bli godt og mørt.
Varenummer: 100048 | EPD-nummer: | GTIN: 97059361000484
Varenummer: 100048
EPD-nummer:
GTIN: 97059361000484
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
230 produkter i databasen
Ingredienser
Renskåret kalv høyrygg
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 679 kJ/ 162 kcal |
Fett | 9,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,10 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 19,90 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Kjøtt- og fjærfeprodukter |
Varenummer | 100048 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059361000484 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 31.03.2020 |
Oppdatert dato | 26.06.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -1 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 30 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 4 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |