storfe høyrygg, ternet

3 kilo

Høyrygg brukes til norske klassikere som ferskt kjøtt og suppe, brennsnut og lapskaus, men også til franske Boeuf Bourguignon som er en super gjesterett. Høyrygg kvernes også til premium hamburgere, da kjøttet har meget god smak. Kjøtt av høyrygg må trekke i vann/kraft på 85-90 °C i 2-2,5 timer for å bli godt og mørt.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 100048
EPD-nummer:
GTIN: 97059361000484

PRODUSENT: Wulff & Co AS

VAREMERKE: Wulff selected

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

230 produkter i databasen

Ingredienser

Renskåret kalv høyrygg

Allergener

Allergen
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 679 kJ/ 162 kcal
Fett 9,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,10 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 19,90 g
Salt 0,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Kjøtt- og fjærfeprodukter
Varenummer 100048
EPD-nummer
GTIN 97059361000484
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 31.03.2020
Oppdatert dato 26.06.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -1 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 30 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 4 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt