Storfe ytre greater omaha
Ytrefilet er det stykket fra ryggen på dyret som har mest smak. Mørt, saftig og godt marmorert. Denne biffen er intet unntak. Greater Omaha er verdenskjent for sin skyhøye kvalitet. De produserer Black Angus okser som spiser mais minimum 180 dager. Kombinasjonen av mørhet fra både rasen og alderen på dyret, med marmoreringen fra maisforet gjør at denne biffen holder aller høyeste kvalitet. Utrolig god, og nærmest smelter i munnen.
Varenummer: 151207 | EPD-nummer: | GTIN: 97059361512079
Varenummer: 151207
EPD-nummer:
GTIN: 97059361512079
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
235 produkter i databasen
Ingredienser
Storfe ytrefilet
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 462 kJ/ 109 kcal |
Fett | 2,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 22,20 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | USA |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | |
Varenummer | 151207 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059361512079 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 28.01.2022 |
Oppdatert dato | 26.04.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -28 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |