Svin fleskeside m/ben frys
Svin fleskeside med ben er et tradisjonelt og smakfullt kjøttstykke, kjent for sin saftige konsistens og sprø svor. Dette kjøttstykke, skåret fra svinets side, inneholder et naturlig fettlag som tilfører rik smak og gjør kjøttet mørt og saftig ved tilberedning. Benet i fleskesiden bidrar med ekstra fylde og dybde i smaken, noe som gjør det ideelt for klassiske retter som stekt flesk.
Varenummer: 250090 | EPD-nummer: | GTIN: 97059362500907
Varenummer: 250090
EPD-nummer:
GTIN: 97059362500907

PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff & Co
1044 produkter i databasen
Ingredienser
Svin
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 2 701 kJ/ 656 kcal |
Fett | 70,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 24,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 7,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 250090 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059362500907 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.06.2024 |
Oppdatert dato | 19.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -24 grader (C) |
Holdbarhet, total | Ikke oppgitt |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 4 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |