Svin Fleskeside u/ben u/svor

0 KG

Tynnribbe dampes først i 45 minutter på 230 °C, og stekes deretter på 200 °C i ca. 1,5 time. På rå spareribs bør man ta av hinnen som ligger på bena. Rub ribsene deretter med grillkrydder og grill dem på indirekte varme. Ved 100 °C kan man beregne ca. 4 timers grilltid. Pensle ribsene med bbq-saus hvert 20. minutt den siste timen. Ved 175 °C kan man beregne 2 timers grilltid, men pass på at de ikke blir tørre. Sprøstek skiver av bacon eller lettsaltet sideflesk på relativt svak varme.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 210098
EPD-nummer:
GTIN: 97059362100985

PRODUSENT: Wulff & Co AS

VAREMERKE: Wulff selected

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

230 produkter i databasen

Ingredienser

Svin

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 701 kJ/ 656 kcal
Fett 70,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 24,00 g
- Enumettede fettsyrer 30,00 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 10,00 g
Karbohydrat 0,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 6,50 g
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 210098
EPD-nummer
GTIN 97059362100985
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 21.11.2016
Oppdatert dato 18.11.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -28 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 180 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt