Vaktel hel +190g T/4 U
4 stk
Vaktel er en liten, delikat fugl med mild og saftig smak. Kjøttet er mørt og han en mild viltsmak, noe som gjør det til et spennende alternativ for tradisjonell fjærkre. Vaktelen kan tilberedes hel og egner seg godt til steking, grilling og ovnsbaking.
Varenummer: 550610 | EPD-nummer: | GTIN: 97059365506104
Varenummer: 550610
EPD-nummer:
GTIN: 97059365506104
PRODUSENT: Wulff & Co AS
VAREMERKE: Wulff selected
235 produkter i databasen
Ingredienser
Vaktel
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 770 kJ/ 184 kcal |
Fett | 14,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,00 g |
Karbohydrat | 0,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 25,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Spania |
Opphavsland | Spania |
Varegruppe | Fjærfespesialiteter, minimalt bearbeidet og uten tilsetningsstoffer |
Varenummer | 550610 |
EPD-nummer | |
GTIN | 97059365506104 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 19.03.2019 |
Oppdatert dato | 05.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 29 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |