OLIVENOLJE 1L
1 LTR
Ybarra olivenolje er produsert etter ISO 9002 standard, som er din garanti for høy og sikker kvalitet. Utmerket til steking og baking, og egner seg til dressing og marinader. Mild smak av olivenolje.
Varenummer: 120783 | EPD-nummer: 2760296 | GTIN: 08410086002966
Varenummer: 120783
EPD-nummer: 2760296
GTIN: 08410086002966
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: YBARRA
VAREMERKE: YBARRA
16 produkter i databasen
Ingredienser
Raffinert - og kaldpresset ekstra jomfru olivenolje.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 3 700 kJ/ 900 kcal |
Fett | 100,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 15,00 g |
- Enumettede fettsyrer | 75,00 g |
hvorav | |
- Flerumettede fettsyrer | 10,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 0,00 g |
Salt | 0,00 g |
Vitamin E | 0,20 mg (2% *) |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Spania |
Opphavsland | Spania |
Varegruppe | |
Varenummer | 120783 |
EPD-nummer | 2760296 |
GTIN | 08410086002966 |
GTIN2 | 48410086003022 |
GTIN3 | 07036340026847 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 25.01.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |