Olivenolje
2 liter
Olivenolje av god kvalitet til steking, marinader og dressinger. En god matlagningsolje
Varenummer: 123412 | EPD-nummer: 5180666 | GTIN: 08410086311495
Varenummer: 123412
EPD-nummer: 5180666
GTIN: 08410086311495
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: YBARRA
VAREMERKE: Ybarra
18 produkter i databasen
Ingredienser
Olivenolje (85% raffinert, 15% extra virgin)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 3 700 kJ/ 900 kcal |
| Fett | 100,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 15,00 g |
| - Enumettede fettsyrer | 75,00 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 10,00 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 0,00 g |
| Salt | 0,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Spania |
| Opphavsland | Spania |
| Varegruppe | Dipsauser, krydder, strø eller marinader |
| Varenummer | 123412 |
| EPD-nummer | 5180666 |
| GTIN | 08410086311495 |
| GTIN2 | 7036340045428 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 11.02.2019 |
| Oppdatert dato | 21.02.2019 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 30 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















