

ØKOLOGISK EXTRA VIRGIN OLIVENOLJE 500ML
500 MLT
Laget av Hojiblanca og Picual oliven
Varenummer: 3363 | EPD-nummer: 1679463 | GTIN: 08410086002676
Varenummer: 3363
EPD-nummer: 1679463
GTIN: 08410086002676

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: YBARRA
VAREMERKE: Ybarra
12 produkter i databasen
Ingredienser
Økologisk Ekstra Jomfru olivenolje
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 3 700 kJ/ 900 kcal |
Fett | 100,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 15,00 g |
- Flerumettede fettsyrer | 10,00 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 0,00 g |
Salt | 0,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Spania |
Opphavsland | Spania |
Varegruppe | Spiselige vegetabilske oljer eller planteoljer |
Varenummer | 3363 |
EPD-nummer | 1679463 |
GTIN | 08410086002676 |
GTIN2 | 18410086002697 |
GTIN3 | 07036340018439 |
Opprettet dato | 09.04.2015 |
Oppdatert dato | 20.02.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 30 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |