Bacalao 2x2,5kg
2x2,5kg. Gryteklar bacalao classico med poteter og olje. Produktet er varmebehandlet på forhånd og trenger derfor kort tilberedningstid. post@bacalaofabrikken.no www.bacalaofabrikken.no
Varenummer: 505 | EPD-nummer: 4886537 | GTIN: 07090007912034
Varenummer: 505
EPD-nummer: 4886537
GTIN: 07090007912034
INFORMASJONSEIER: Sjøfrisk Norge AS
PRODUSENT: Bacalaofabrikken AS
VAREMERKE: Bacalaofabrikken AS
1 produkter i databasen
Ingredienser
Saltet og tørket fisk (Allaska pollock) (30%), poteter, hermetiske tomater, hermetisk paprika, tomatpuré, løk, olivenolje, chili (Piri-Piri)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 780 kJ/ 150 kcal |
Fett | 9,90 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 8,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 7,00 g |
Salt | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 505 |
EPD-nummer | 4886537 |
GTIN | 07090007912034 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 27.01.2022 |
Oppdatert dato | 18.08.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 73 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |