Bacalao 2x2,5kg
2x2,5kg. Gryteklar bacalao classico med poteter og olje. Produktet er varmebehandlet på forhånd og trenger derfor kort tilberedningstid. post@bacalaofabrikken.no www.bacalaofabrikken.no
Varenummer: 505 | EPD-nummer: 4886537 | GTIN: 07090007912034
Varenummer: 505
EPD-nummer: 4886537
GTIN: 07090007912034
INFORMASJONSEIER: Sjøfrisk Norge AS
PRODUSENT: Bacalaofabrikken AS
VAREMERKE: Bacalaofabrikken AS
1 produkter i databasen
Ingredienser
Saltet og tørket fisk (Allaska pollock) (30%), poteter, hermetiske tomater, hermetisk paprika, tomatpuré, løk, olivenolje, chili (Piri-Piri)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 780 kJ/ 150 kcal |
| Fett | 9,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,80 g |
| Karbohydrat | 8,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Protein | 7,00 g |
| Salt | 0,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 505 |
| EPD-nummer | 4886537 |
| GTIN | 07090007912034 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 27.01.2022 |
| Oppdatert dato | 18.08.2022 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 73 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















