Bacalao 2x2,5kg

2x2,5kg. Gryteklar bacalao classico med poteter og olje. Produktet er varmebehandlet på forhånd og trenger derfor kort tilberedningstid. post@bacalaofabrikken.no www.bacalaofabrikken.no

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 505
EPD-nummer: 4886537
GTIN: 07090007912034

INFORMASJONSEIER: Sjøfrisk Norge AS

PRODUSENT: Bacalaofabrikken AS

VAREMERKE: Bacalaofabrikken AS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

Ingredienser

Saltet og tørket fisk (Allaska pollock) (30%), poteter, hermetiske tomater, hermetisk paprika, tomatpuré, løk, olivenolje, chili (Piri-Piri)

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 780 kJ/ 150 kcal
Fett 9,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,80 g
Karbohydrat 8,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 7,00 g
Salt 0,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 505
EPD-nummer 4886537
GTIN 07090007912034
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 27.01.2022
Oppdatert dato 18.08.2022

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 73 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt