Eplekake 1300g
Klassisk rund eplekake med ekstra mye eplebiter. Rund kake til å dele - 2 kaker pr kartong
Varenummer: 104123 | EPD-nummer: 5282058 | GTIN: 07037421041230
Varenummer: 104123
EPD-nummer: 5282058
GTIN: 07037421041230
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: Bakeverket
169 produkter i databasen
Ingredienser
Eple 42%, eggeplomme, sukker, rismel, vegetabilsk olje (raps), modifisert stivelse, egg, skummetmelkpulver, bakepulver (E450, E500), salt, kanel, vaniljearoma, fortykningsmiddel (E415).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete) og Nøtter (Valnøtter, Pekannøtter, Mandel, Hasselnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 100 kJ/ 260 kcal |
| Fett | 12,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,50 g |
| Karbohydrat | 33,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 18,00 g |
| Protein | 4,30 g |
| Salt | 0,99 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Kaker, dessertpaier og vannbakkels |
| Varenummer | 104123 |
| EPD-nummer | 5282058 |
| GTIN | 07037421041230 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 04.06.2019 |
| Oppdatert dato | 21.02.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -26 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Spiseklar | Opptining: ca 60-90 minutter ved romtemperatur. For best resultat, fjern kaken fra formen mens den fortsatt er frossen. Bør ikke fryses igjen etter at den er tint. |

















