Kransekake 18 ringer

Ferdig pyntet kranskekake med melisdekor. Kaken er 2-delt og lett og montere

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 109587
EPD-nummer: 5938535
GTIN: 07037421095875

PRODUSENT: BAXT AS

VAREMERKE: BERTHAS

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:
+47 331 32 780
post@baxt.no
www.baxt.no

47 produkter i databasen

Ingredienser

sukker, mandler (32%), eggehvite, fuktighetsbevarende middel (E965), maltodekstrin, rismel, potetstivelse, konserveringsmiddel (E200, E219), vann

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Mandel
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete), Soya og Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 813 kJ/ 432 kcal
Fett 16,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,30 g
Karbohydrat 61,40 g
hvorav
- Sukkerarter 58,30 g
Protein 8,40 g
Salt 0,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 109587
EPD-nummer 5938535
GTIN 07037421095875
GTIN2 07037422095874
GTIN3
Opprettet dato 01.06.2022
Oppdatert dato 22.03.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 720 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 18 dager

Tilberedning

Spiseklar Hel kake tines i ca 2-3 timer i romtemperatur, pakket i plastemballasjen