Kransekake 18 ringer
Ferdig pyntet kranskekake med melisdekor. Kaken er 2-delt og lett og montere
Varenummer: 109587 | EPD-nummer: 5938535 | GTIN: 07037421095875
Varenummer: 109587
EPD-nummer: 5938535
GTIN: 07037421095875
PRODUSENT: BAXT AS
VAREMERKE: BERTHAS
47 produkter i databasen
Ingredienser
sukker, mandler (32%), eggehvite, fuktighetsbevarende middel (E965), maltodekstrin, rismel, potetstivelse, konserveringsmiddel (E200, E219), vann
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
|
Nøtter
Mandel |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
|
Nøtter
Mandel |
|
Ja |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Hvete), Soya og Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 813 kJ/ 432 kcal |
| Fett | 16,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,30 g |
| Karbohydrat | 61,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 58,30 g |
| Protein | 8,40 g |
| Salt | 0,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 109587 |
| EPD-nummer | 5938535 |
| GTIN | 07037421095875 |
| GTIN2 | 07037422095874 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 01.06.2022 |
| Oppdatert dato | 22.03.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -26 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 720 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 18 dager |
Tilberedning
| Spiseklar | Hel kake tines i ca 2-3 timer i romtemperatur, pakket i plastemballasjen |

















