Sjokoladepudding pulver 12L Carte d'Or
1750 GRM
Sjokoladepudding med en god og intens sjokoladesmak. En populær og tradisjonell dessert. Enkel tilberedning. Gir 12L ferdig sjokoladepudding.
Varenummer: 2020717 | EPD-nummer: 2020717 | GTIN: 08718114907468
Varenummer: 2020717
EPD-nummer: 2020717
GTIN: 08718114907468
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: CARTE D'OR
13 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, kakao 19%, maisstivelse, geleringsmiddel (karregenan).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Egg, Melk og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 584 kJ/ 379 kcal |
Fett | 4,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 2,60 g |
Karbohydrat | 80,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 69,00 g |
Kostfiber | 6,30 g |
Protein | 3,70 g |
Salt | 0,08 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | Desserter og dessertpynt |
Varenummer | 2020717 |
EPD-nummer | 2020717 |
GTIN | 08718114907468 |
GTIN2 | 08711200499816 |
GTIN3 | 08711200499816 |
Opprettet dato | 01.02.2012 |
Oppdatert dato | 10.01.2022 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Desserter/dessertsauser/topping |
Oppbevaring
Temperatur, min | 5 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 730 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 244 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Kokes | Tillagning 1. Kok opp melken. 2. Ta den bort fra varmen og bland inn pulver. 3. Portsjoner og avkjøl. Server! Ferdig mengde 200 g tørrvare + 1,2 L melk = 1,35 L pudding (= f.eks. 13 porsj á 1 dl). 1 boks (1750 g) + 10,5 L melk = 12 L pudding (= f.eks. 120 porsj á 1 dl). Antall porsjoner varierer alt ettersom hvor mye du ønsker å servere i en porsjon. Holdbarhet 24 måneder. Oppbevaring Tørt og ved romtemperatur. |