Vaniljesaus kaldrørt pulver 11L Carte d'Or
1600 GRM
Smakfull vaniljesaus med ekte Bourbonvanilje. Enkel, kaldrørt tilberedning – pulveret tilsettes i kald melk. Passer godt til alle typer fruktdessert, gelé og sjokoladepudding, eplekaker og paier. Gir 11L ferdig saus.
Varenummer: 2021970 | EPD-nummer: 2021970 | GTIN: 08718114902357
Varenummer: 2021970
EPD-nummer: 2021970
GTIN: 08718114902357
PRODUSENT: Unilever FoodSolution
VAREMERKE: CARTE D'OR
11 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, modifisert potetstivelse, SKUMMETMELKPULVER, glukose, palmefett, EGG, MELKESUKKER, aroma, MELKEPROTEIN, salt, Bourbonvanilje, fargestoff (karotener).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Ja |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Gluten (Havre, Hvete, Kamut, Rug, Spelt, Bygg), Nøtter (Hasselnøtter, Mandel) og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 723 kJ/ 412 kcal |
| Fett | 6,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 3,80 g |
| Karbohydrat | 83,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 58,00 g |
| Kostfiber | 0,50 g |
| Protein | 5,00 g |
| Salt | 0,33 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Frankrike |
| Opphavsland | Frankrike |
| Varegruppe | Desserter og dessertpynt |
| Varenummer | 2021970 |
| EPD-nummer | 2021970 |
| GTIN | 08718114902357 |
| GTIN2 | 08711200501373 |
| GTIN3 | 08711200501373 |
| Opprettet dato | 02.02.2012 |
| Oppdatert dato | 10.01.2022 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Tilberedt/konservert mat |
| Klasse | Desserter/dessertsauser/topping |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 720 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Spes | Tillagning 1. Pisk pulveret i halvparten av melken. 2. Tilsett deretter resten av melken. 3. La vaniljesausen stå i ca. 15 minutter for å få best mulig smak og konsistens. 4. Rør gjennom sausen før servering. Ferdig mengde 160 g pulver + 1 L melk = 1,1 L ferdig saus. 1600 g (1 boks) + 10 L melk = 11 L ferdig saus. Holdbarhet 24 måneder. Oppbevaring Tørt ved romtemperatur. |

















