EPLEKAKE
2000 GRM
Tradisjonell mørdeigskake med fyll av friske epler og sultanrosiner.
Varenummer: 9207 | EPD-nummer: 460220 | GTIN: 04010469092078
Varenummer: 9207
EPD-nummer: 460220
GTIN: 04010469092078
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: CONDITO
9 produkter i databasen
Ingredienser
Epler 54%, hvetemel, sukker, veg. fett (palme), vann, modifisert stivelse (potet), rosiner, stivelse (potet), veg. olje (raps, bomullsfrø), egg, mysepulver, sirup, syre (sitronsyre), hevemiddel (E450 E500), salt, aroma (rum), kanel, aromastoffer, emulgator (E471).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Peanøtter og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 973 kJ/ 232 kcal |
Fett | 8,10 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,10 g |
Karbohydrat | 36,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 18,90 g |
Kostfiber | 2,10 g |
Protein | 2,50 g |
Salt | 0,17 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 9207 |
EPD-nummer | 460220 |
GTIN | 04010469092078 |
GTIN2 | 04010469192075 |
GTIN3 | 04010469292072 |
Opprettet dato | 29.10.2014 |
Oppdatert dato | 07.02.2018 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |