RABARBRAKAKE
1000 GRM
Varenummer: 9361 | EPD-nummer: 925727 | GTIN: 04010469093617
Varenummer: 9361
EPD-nummer: 925727
GTIN: 04010469093617
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: CONDITO
9 produkter i databasen
Ingredienser
Rabarbra(18%), vann, sukker, hvetemel, egg, delvis herdet veg.olje og fett, mysepulver, glukosesirup,stivelse (hvete, potet), modifisert stivelse (potet, geleringsmiddel (E401,E440), fruktosesirup, stabilisator(sorbitol), emulgator (E471), hevemiddel (E450, E500), aromastoffer, lactose, melkeprotein, dekstrose, salt, syre (sitronsyre) fargestoffer (E160a,E101), fortykningsmiddel (E410, E415)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Peanøtter og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 184 kJ/ 283 kcal |
Fett | 13,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,60 g |
Karbohydrat | 35,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 20,50 g |
Kostfiber | 1,40 g |
Protein | 3,90 g |
Salt | 0,31 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Frosne kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 9361 |
EPD-nummer | 925727 |
GTIN | 04010469093617 |
GTIN2 | 04010469193614 |
GTIN3 | 04010469293611 |
Opprettet dato | 29.10.2014 |
Oppdatert dato | 09.05.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 2 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 2 dager |