Diplom-is Jordbær Sirup 0.8l
0.8 LTR
Jordbærsirup som smakstilsetning for softis og milkshake.
Varenummer: 06692 | EPD-nummer: 5274618 | GTIN: 07037210066925
Varenummer: 06692
EPD-nummer: 5274618
GTIN: 07037210066925
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
148 produkter i databasen
Ingredienser
Sukker, vann, glukosesirup, jordbær (10%), jordbærkonsentrat* (6 %), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma, fargestoff (karotener), naturlig farge (konsentrat av sort gulrot), konserveringsmiddel (kaliumsorbat). *tilsvarer 49 % jordbærjuice."
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 909 kJ/ 214 kcal |
| Fett | 0,50 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,50 g |
| Karbohydrat | 52,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 47,00 g |
| Protein | 0,50 g |
| Salt | 0,01 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Ferdigdesserter |
| Varenummer | 06692 |
| EPD-nummer | 5274618 |
| GTIN | 07037210066925 |
| GTIN2 | 7037211066924 |
| GTIN3 | 7037212066923 |
| Opprettet dato | 31.10.2019 |
| Oppdatert dato | 28.11.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 5 grader (C) |
| Temperatur, max. | 25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 548 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















