ROM ROSIN FLØTEIS DIPLOM-IS
5 LTR
Fløteiskrem med romsmak og tilsatt romrosiner
Varenummer: 02112 | EPD-nummer: 2138949 | GTIN: 07037211021121
Varenummer: 02112
EPD-nummer: 2138949
GTIN: 07037211021121
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
208 produkter i databasen
Ingredienser
Skummetmelk, kremfløte (23%), sukker, rosiner (6,8 %),vann, glukosesirup, skummetmelkpulver,mysepulver, vegetabilsk emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer), aroma, stabilisator (guarkjernemel, karragenan,natriumkarboksymetylcellulose, pektin), rom (0,2 %) (40vol% alkohol).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 827 kJ/ 197 kcal |
| Fett | 9,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 5,90 g |
| Karbohydrat | 26,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 24,00 g |
| Protein | 3,20 g |
| Salt | 0,14 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter |
| Varenummer | 02112 |
| EPD-nummer | 2138949 |
| GTIN | 07037211021121 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 07037210211219 |
| Opprettet dato | 08.11.2017 |
| Oppdatert dato | 05.03.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -50 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 65 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















