Sjokolade 5l Diplom-is
5.0 LTR
Sjokoladefløteiskrem med sjokobiter
Varenummer: 02093 | EPD-nummer: 1252386 | GTIN: 07037210020934
Varenummer: 02093
EPD-nummer: 1252386
GTIN: 07037210020934
PRODUSENT: Diplom-Is AS
VAREMERKE: DIPLOM-IS
208 produkter i databasen
Ingredienser
Skummetmelk, kremfløte (25 %), sukker, druesukker, fettredusert kakao, skummetmelkpulver, glukosesirup, mysepulver (melk), kakaomasse, kakaosmør, emulgator (mono- og diglyserider av fettsyrer, lecitin), stabilisator (guarkjernemel, natriumalginat), vegetabilsk olje (kokos), aromaer, salt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter)
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 901 kJ/ 216 kcal |
| Fett | 12,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 7,50 g |
| Karbohydrat | 23,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 22,00 g |
| Protein | 3,90 g |
| Salt | 0,15 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Smakstilsatte iser, iskrem eller iskremdesserter |
| Varenummer | 02093 |
| EPD-nummer | 1252386 |
| GTIN | 07037210020934 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 7037210209315 |
| Opprettet dato | 27.03.2025 |
| Oppdatert dato | 10.06.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -50 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 730 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















