EPLEKAKE, ÅPEN
1250 GRM
Varenummer: 9209 | EPD-nummer: 2164531 | GTIN: 04010469092092
Varenummer: 9209
EPD-nummer: 2164531
GTIN: 04010469092092
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: ERLENBACHER
41 produkter i databasen
Ingredienser
Epler (50%), hvetemel, sukker, veg. fett (palme), vann, mod. stivelse (E1414, E1412), sultanrosiner, glukose-fruktose sirup, egg, mysepulver, hevemiddel (E450, E500), sitronsyre, aroma (rom), salt, kanel, gel. middel (E440), veg. ojle (palme), syreregulerende middel(E332, E327), fortykningsmiddel (E412).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Mandel), Peanøtter og Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 018 kJ/ 242 kcal |
Fett | 8,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 4,30 g |
Karbohydrat | 34,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 16,60 g |
Kostfiber | 2,20 g |
Protein | 2,90 g |
Salt | 0,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | Frosne kaker, paier eller vannbakkels |
Varenummer | 9209 |
EPD-nummer | 2164531 |
GTIN | 04010469092092 |
GTIN2 | 07031361092093 |
GTIN3 | 07031362092092 |
Opprettet dato | 29.10.2014 |
Oppdatert dato | 09.05.2023 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 2 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 2 dager |