Donuts Dots - 1 pk

Myk donuts toppet med granulert sukker. Singelpakket.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 353
EPD-nummer: 5365531
GTIN: 08424465003536

PRODUSENT: Marexim AS

VAREMERKE: Europastry

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


13 produkter i databasen

Ingredienser

Deig: HVETEMEL, vegetabilsk fett (palme), vann, sukker, vegetabilsk olje (solsikke), gjær, dekstrose, SOYA mel, MYSEPULVER, hevemidler (E450, E500), salt, emulgatorer (E471, E481), SKUMMETMELKEPULVER, mel behandling (E300), farge (E160a), Belegg 10% : Sukker

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Hasselnøtter, Valnøtter) og Egg

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 779 kJ/ 425 kcal
Fett 21,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 9,40 g
Karbohydrat 52,00 g
hvorav
- Sukkerarter 19,00 g
Protein 6,50 g
Salt 1,40 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Spania
Opphavsland Spania
Varegruppe
Varenummer 353
EPD-nummer 5365531
GTIN 08424465003536
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 29.07.2019
Oppdatert dato 29.07.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Spiseklar Tin i romtemperatur ca 15-20 min.