Hamburgerbrød Crystal m/ Estrella øl

1,92

Surdeig og lang hevetid (heves 3 ganger før steking) gir et meget luftig brød med tynn og sprø overflate. Bakt med Estrella øl som gir en ekstra god smak til produktet. Utbredt i Spania og Catalonia, og velkjent for sin ypperlige kvalitet.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 69893
EPD-nummer: 5293873
GTIN: 08424465698930

PRODUSENT: Marexim AS

VAREMERKE: Europastry

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:


13 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, øl (vann, byggkorn, mais, humle), surdeig ( gjæret hvetemel ), olivenolje, sukker, salt, gjær, invertsukker sirup, malt hvetemel

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Egg, Melk, Soya og Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 180 kJ/ 282 kcal
Fett 3,10 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 53,60 g
Karbohydrat 3,50 g
hvorav
- Sukkerarter 8,70 g
Protein 1,40 g
Salt 2,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Spania
Opphavsland Spania
Varegruppe
Varenummer 69893
EPD-nummer 5293873
GTIN 08424465698930
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 22.08.2018
Oppdatert dato 08.06.2021

Oppbevaring

Temperatur, min -26 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 180 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 60 dager
Lagringsgrad