Rødspette sprøbakt 70-100g sing. MSC
5 kg
Rødspette, sprøbakt 70-100 g
Varenummer: 5301 | EPD-nummer: 4876819 | GTIN: 07392497053014
Varenummer: 5301
EPD-nummer: 4876819
GTIN: 07392497053014
PRODUSENT: Feldt's Fisk & Skalldyr AS
VAREMERKE: Feldts
65 produkter i databasen
Ingredienser
Benfri fiskefilet av rødspette (60%). Panering: hvetemel, hvetesitivelse, salt, gjær, rugmel, hvetekli, rapsolje
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete, Rug |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 756 kJ/ 181 kcal |
| Fett | 7,74 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,95 g |
| Karbohydrat | 6,01 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,20 g |
| Protein | 21,52 g |
| Salt | 1,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Nederland |
| Opphavsland | Nederland |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 5301 |
| EPD-nummer | 4876819 |
| GTIN | 07392497053014 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 01.08.2017 |
| Oppdatert dato | 28.11.2022 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Sjømat |
| Klasse | Fisk – bearbeidet |
| Brick kode | Fisk – bearbeidet (frysevare) |
| Brick attribut type | Brick attribut verdi |
| Fiskeart | Rødspette |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -25 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 121 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















