Butterdeig 1x5kg
5 kg
Ferdig kjevlet, ferdig til bruk. Kjevle ut platene til ønsket tykkelse. Butterdeigsplaten stimulerer fantasien. Alt er mulig: Lag wienerbrød eller små kaker. Legg lokk over paier, lag piroger, små knytter med kjøtt eller grønnsaker.
Varenummer: 96011824 | EPD-nummer: 654947 | GTIN: 07310500037745
Varenummer: 96011824
EPD-nummer: 654947
GTIN: 07310500037745
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
200 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, margarin [ raps- og palmolje, vann, salt, emulgeringsmiddel (E471), surhetsregulerende middel (sitronsyre), aroma], vann, salt.Kan inneholde spor av egg.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten
Hvete |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja |
Produktet kan inneholde spor av: Egg
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 560 kJ/ 370 kcal |
Fett | 25,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,50 g |
Karbohydrat | 31,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Kostfiber | 1,50 g |
Protein | 5,50 g |
Salt | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Frossent brød |
Varenummer | 96011824 |
EPD-nummer | 654947 |
GTIN | 07310500037745 |
GTIN2 | 07310500059044 |
GTIN3 | 07310500059044 |
Opprettet dato | 17.11.2014 |
Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Bør tines i kjølerom. For å unngå kondens bør hurtigtining i romtemperatur (ca. 15 min.) skje på rist. Platene kjevles til ønsket tykkelse. |