Fiskekaker 50g, 4x1,5kg MSC
6 kg
Gode fiskekaker som kan brukes til alt fra middag og lunsj til pålegg.
Varenummer: 96011208 | EPD-nummer: 4261319 | GTIN: 07310500128979
Varenummer: 96011208
EPD-nummer: 4261319
GTIN: 07310500128979
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
198 produkter i databasen
Ingredienser
Helmelk, fisk * 42%, stivelse, rapsolje, potet- og rismel, salt og krydder (bl.a. muskat), stabilisator (lecitin fra raps). Kan inneholde spor av soya.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Soya
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 528 kJ/ 126 kcal |
| Fett | 7,70 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,60 g |
| Karbohydrat | 8,60 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,30 g |
| Kostfiber | 0,10 g |
| Protein | 9,30 g |
| Salt | 2,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 96011208 |
| EPD-nummer | 4261319 |
| GTIN | 07310500128979 |
| GTIN2 | 07310500128986 |
| GTIN3 | 07310500128993 |
| Opprettet dato | 23.04.2015 |
| Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Trekkes | * Kjele: Trekkes i fiskekraft eller saus. |
| Pannestekes | * Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. |
| Ovnsbakes | * Konveksjon-/kombiovn: 180ºC i ca 10-12 min. |
| Dampes | MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. Tilberedes fra fryst tilstand. * Kombidamper: 98ºC i ca 10-12 min. |

















