Fiskepinner Glutenfri Msc
5 kg
Fiskepinner Glutenfri 5kg
Varenummer: 96012505 | EPD-nummer: 5205091 | GTIN: 07310500179087
Varenummer: 96012505
EPD-nummer: 5205091
GTIN: 07310500179087
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
198 produkter i databasen
Ingredienser
Renskårne filéer av Alaska Pollock (Theragra chalcogramma) 65 %, rismel, rapsolje, kikertsmel, potetstivelse, maisstivelse, salt, potetflak, ertefiber og ertestivelse.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 831 kJ/ 198 kcal |
| Fett | 9,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,80 g |
| Karbohydrat | 16,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,50 g |
| Kostfiber | 0,60 g |
| Protein | 13,00 g |
| Salt | 0,86 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Tyskland |
| Opphavsland | USA |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 96012505 |
| EPD-nummer | 5205091 |
| GTIN | 07310500179087 |
| GTIN2 | 7310500179094 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 07.02.2019 |
| Oppdatert dato | 26.06.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Ovnsbakes | Konveksjonsovn: 220°C i ca 12-13 min Kombiovn: 210°C i ca 12-13 min |

















