Fiskepinner Glutenfri Msc
5 kg
Fiskepinner Glutenfri 5kg
Varenummer: 96012505 | EPD-nummer: 5205091 | GTIN: 07310500179087
Varenummer: 96012505
EPD-nummer: 5205091
GTIN: 07310500179087
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
199 produkter i databasen
Ingredienser
Renskårne filéer av Alaska Pollock (Theragra chalcogramma) 65 %, rismel, rapsolje, kikertsmel, potetstivelse, maisstivelse, salt, potetflak, ertefiber og ertestivelse.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Ja | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 831 kJ/ 198 kcal |
Fett | 9,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,80 g |
Karbohydrat | 16,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Kostfiber | 0,60 g |
Protein | 13,00 g |
Salt | 0,86 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | USA |
Varegruppe | |
Varenummer | 96012505 |
EPD-nummer | 5205091 |
GTIN | 07310500179087 |
GTIN2 | 7310500179094 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 07.02.2019 |
Oppdatert dato | 26.06.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Ovnsbakes | Konveksjonsovn: 220°C i ca 12-13 min Kombiovn: 210°C i ca 12-13 min |