Fiskepudding, 6x1kg MSC
6 kg
Fiskepudding er lettvinn og god mat. Kan brukes varm, lun eller kald.
Varenummer: 96011212 | EPD-nummer: 4262242 | GTIN: 07310500129037
Varenummer: 96011212
EPD-nummer: 4262242
GTIN: 07310500129037
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
198 produkter i databasen
Ingredienser
Fisk 41%, helmelk, vann, stivelse, rapsolje, soyaprotein, salt, fløtepulver, rismel, krydder- og ekstrakt (bl.a. muskat), løk-og hvitløkspulver og aroma.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 457 kJ/ 109 kcal |
| Fett | 4,30 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 1,30 g |
| Karbohydrat | 9,40 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,80 g |
| Protein | 8,10 g |
| Salt | 1,50 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 96011212 |
| EPD-nummer | 4262242 |
| GTIN | 07310500129037 |
| GTIN2 | 07310500129044 |
| GTIN3 | 07310500129051 |
| Opprettet dato | 23.04.2015 |
| Oppdatert dato | 19.03.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Spes | MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. * Kan tines i kjølerom natten over. * Dampes i konveksjonsovn eller stekes i skiver i panne. |

















