Torskekaker 80g, 4x1,52kg MSC
6,08 kg
Gode, sunne og rene råvarer er basis i vår torskekake.
Varenummer: 96011215 | EPD-nummer: 4354213 | GTIN: 07310500130712
Varenummer: 96011215
EPD-nummer: 4354213
GTIN: 07310500130712
INFORMASJONSEIER: Findus Norge AS
PRODUSENT: Findus Norge AS
VAREMERKE: Findus
198 produkter i databasen
Ingredienser
Torsk 28%, fisk 24% (kvitlaks (Argentine Silus), sei (Pollachius Virens)), helmelk, stivelse, purreløk, rapsolje, salt, soyaprotein, krydder (bl.a. paprika, muskat, løk, hvitløk, løpstikke), rismel, fløtepulver, druesukker, fiskekonsentrat, stabilisator E471 og antioksidant E306.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Ja |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Ja |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 590 kJ/ 140 kcal |
| Fett | 6,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,90 g |
| Karbohydrat | 10,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,10 g |
| Kostfiber | 0,20 g |
| Protein | 12,00 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frossen fisk |
| Varenummer | 96011215 |
| EPD-nummer | 4354213 |
| GTIN | 07310500130712 |
| GTIN2 | 07310500130729 |
| GTIN3 | 07310500130736 |
| Opprettet dato | 04.09.2015 |
| Oppdatert dato | 20.03.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Kokes | Kraft/vann: Kok opp fiskekraft. La kakene trekke til de er gjennomvarme. |
| Stekes | Panne: Stekes i smør/matolje på svak varme. Skru ned varmen, legg på lokk og varm på ettervarmen. Produktet er ferdig stekt. |
| Dampes | MÅ VARMEBEHANDLES FØR SERVERING. Tilberedningstider og temperaturer varierer med ulike typer ovner og mengde produkt. Ta derfor utgangspunkt i kjernetemperatur hvor produktet er ferdig for servering ved 70ºC. * Kombidamper: legges i bakker (perforerte/hull). Dampes på 98ºC i ca. 12-15 min. * Konveksjons-/kombiovn: Legges i bakker. Stekes ved 180°C i ca. 12-15 min. |

















