Pinsa Romana Natural 230g
24stk a230g
Pinsa er laget på Biga(fordeig)/surdeig og kan sees som mellomting mellom napolitansk pizzabunn og foccacia. Prosessen med heving, strekking og forming er på hele 80 timer - Deretter steinovnsbakt. Dette gir et meget luftig og lett resultat med crispy overflate. Utrolig godt å toppe med hva du måtte ønske: Både varmt og kaldt!
Varenummer: 601053 | EPD-nummer: 6371595 | GTIN: 03760392640075
Varenummer: 601053
EPD-nummer: 6371595
GTIN: 03760392640075
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: Fourneo
2 produkter i databasen
Ingredienser
Surdeig 89% (hvetemel, vann, gjær, melkesyrebakterier), rismel 4%, soyamel, extra virgin olivenolje, fermentert hvetemel, salt, semulegryn
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Melk
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 010 kJ/ 241 kcal |
Fett | 2,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 46,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 6,70 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | Brød og bakeriprodukter |
Varenummer | 601053 |
EPD-nummer | 6371595 |
GTIN | 03760392640075 |
GTIN2 | 7031362061531 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 11.03.2024 |
Oppdatert dato | 11.03.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Brød-/bakeprodukter |
Klasse | Brød |
Brick kode | Brød (frysevare) |
Brick attribut type | Brick attribut verdi |
Glutendeklarasjon | Ja |
Hvis smaksatt eller tilsatt ingrediens | Nei |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 2 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 2 dager |
Tilberedning
Ovnsbakes | Pizza / steinovn: 3 - 4 min per pinsa ved 270 - 300˚C. Oppbevares frossen ved -18°C. Når den er åpnet, oppbevares kjølt ved 0 - 4 °C og konsumeres innen 48 timer. Ikke frys etter tining. Blast / dampovn: 3 – 5 minutter ved 240˚C, minimal vifteeffekt, 10 % luftfuktighet. Koketid er veiledende og kan variere avhengig av ovnstype, foretrukket stekehastighet eller bruk av pålegg. Bør ikke varmes opp på nytt. |