Pinsa Romana Natural 230g

24stk a230g

Pinsa er laget på Biga(fordeig)/surdeig og kan sees som mellomting mellom napolitansk pizzabunn og foccacia. Prosessen med heving, strekking og forming er på hele 80 timer - Deretter steinovnsbakt. Dette gir et meget luftig og lett resultat med crispy overflate. Utrolig godt å toppe med hva du måtte ønske: Både varmt og kaldt!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 601053
EPD-nummer: 6371595
GTIN: 03760392640075

PRODUSENT: Marexim AS

VAREMERKE: Fourneo

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

2 produkter i databasen

Ingredienser

Surdeig 89% (hvetemel, vann, gjær, melkesyrebakterier), rismel 4%, soyamel, extra virgin olivenolje, fermentert hvetemel, salt, semulegryn

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Melk

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 010 kJ/ 241 kcal
Fett 2,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 46,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,00 g
Protein 6,70 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Frankrike
Opphavsland Frankrike
Varegruppe Brød og bakeriprodukter
Varenummer 601053
EPD-nummer 6371595
GTIN 03760392640075
GTIN2 7031362061531
GTIN3
Opprettet dato 11.03.2024
Oppdatert dato 11.03.2024

GPC Kategori

Segment Mat/drikke/tobakk
Familie Brød-/bakeprodukter
Klasse Brød
Brick kode Brød (frysevare)
Brick attribut type Brick attribut verdi
Glutendeklarasjon Ja
Hvis smaksatt eller tilsatt ingrediens Nei

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 180 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 2 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 2 dager

Tilberedning

Ovnsbakes Pizza / steinovn: 3 - 4 min per pinsa ved 270 - 300˚C. Oppbevares frossen ved -18°C. Når den er åpnet, oppbevares kjølt ved 0 - 4 °C og konsumeres innen 48 timer. Ikke frys etter tining. Blast / dampovn: 3 – 5 minutter ved 240˚C, minimal vifteeffekt, 10 % luftfuktighet. Koketid er veiledende og kan variere avhengig av ovnstype, foretrukket stekehastighet eller bruk av pålegg. Bør ikke varmes opp på nytt.