Pinsa Romana Natural 260g
Varenummer: | EPD-nummer: 6646053 | GTIN: 03760392640358
Varenummer:
EPD-nummer: 6646053
GTIN: 03760392640358

PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: Fourneo
2 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, surdeig (vann, hvetemel, surdeigsstarter), rismel, rissemule, soyamel, extra virgin olivenolje, salt, fermentert hvetemel, gjær.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
![]() |
Ja |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Ja |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 010 kJ/ 241 kcal |
Fett | 2,60 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 46,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 6,70 g |
Salt | 1,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Frankrike |
Opphavsland | Frankrike |
Varegruppe | |
Varenummer | |
EPD-nummer | 6646053 |
GTIN | 03760392640358 |
GTIN2 | 7031362014094 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 18.12.2024 |
Oppdatert dato | 18.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -24 grader (C) |
Holdbarhet, total | 360 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 2 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 2 dager |
Tilberedning
Stekes | Pizza / steinovn: 3 - 4 min per pinsa ved 270 - 300˚C. Oppbevares frossen ved -18°C. Når den er åpnet, oppbevares kjølt ved 0 - 4 °C og konsumeres innen 48 timer. Ikke frys etter tining. Blast / dampovn: 3 – 5 minutter ved 240˚C, minimal vifteeffekt, 10 % luftfuktighet. Koketid er veiledende og kan variere avhengig av ovnstype, foretrukket stekehastighet eller bruk av pålegg. Bør ikke varmes opp på nytt. |