Pinsa Romana Natural 260g

Nedlasting

Last ned

Varenummer:
EPD-nummer: 6646053
GTIN: 03760392640358

PRODUSENT: Marexim AS

VAREMERKE: Fourneo

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

2 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, surdeig (vann, hvetemel, surdeigsstarter), rismel, rissemule, soyamel, extra virgin olivenolje, salt, fermentert hvetemel, gjær.

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 010 kJ/ 241 kcal
Fett 2,60 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 46,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,00 g
Protein 6,70 g
Salt 1,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Frankrike
Opphavsland Frankrike
Varegruppe
Varenummer
EPD-nummer 6646053
GTIN 03760392640358
GTIN2 7031362014094
GTIN3
Opprettet dato 18.12.2024
Oppdatert dato 18.12.2024

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -24 grader (C)
Holdbarhet, total 360 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 120 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 2 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 2 dager

Tilberedning

Stekes Pizza / steinovn: 3 - 4 min per pinsa ved 270 - 300˚C. Oppbevares frossen ved -18°C. Når den er åpnet, oppbevares kjølt ved 0 - 4 °C og konsumeres innen 48 timer. Ikke frys etter tining. Blast / dampovn: 3 – 5 minutter ved 240˚C, minimal vifteeffekt, 10 % luftfuktighet. Koketid er veiledende og kan variere avhengig av ovnstype, foretrukket stekehastighet eller bruk av pålegg. Bør ikke varmes opp på nytt.