Sjokoladefondant med hvit sjokolade
Sjokoladefondant med hvit sjokolade. Myk og saftig fondant med rennende hvit sjokoladekjerne. Vekt per fondant, 90G.
Varenummer: 4624 | EPD-nummer: 6366587 | GTIN: 05414818034624
Varenummer: 4624
EPD-nummer: 6366587
GTIN: 05414818034624
PRODUSENT: Marexim AS
VAREMERKE: GALANA
8 produkter i databasen
Ingredienser
Hvit sjokolade 25 % (sukker, kakaosmør, helmelkspulver, emulgator (E322 ( soya )); naturlig vaniljesmak), hvetemel (inneholder gluten), egg, sukker, smør (melk), vegetabilske oljer (raps, solsikke), vann, helmelkpulver, søtet kondensert melk (helmelk, sukker), glukose-fruktosesirup, aroma
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Produktet kan inneholde spor av: Nøtter (Cashewnøtter, Hasselnøtter, Makadamianøtter, Mandel, Paranøtter, Pekannøtter, Pistasjnøtter, Valnøtter) og Peanøtter
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 769 kJ/ 423 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 10,00 g |
Karbohydrat | 48,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 33,00 g |
Kostfiber | 0,60 g |
Protein | 6,70 g |
Salt | 0,15 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Belgia |
Opphavsland | Belgia |
Varegruppe | Desserter og dessertpynt |
Varenummer | 4624 |
EPD-nummer | 6366587 |
GTIN | 05414818034624 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 12.01.2024 |
Oppdatert dato | 12.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 10 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 10 dager |