Vegansk Chokladtårta 1500 g, kart à 4
En saftig vegansk, gluten og laktosefri sjokoladekake. Toppet med sjokoladekrem og kokosflak 1500g, kart à 4 kaker.
Varenummer: 2869 | EPD-nummer: 4979662 | GTIN: 07393697030140
Varenummer: 2869
EPD-nummer: 4979662
GTIN: 07393697030140
PRODUSENT: Kristiania Gourmet
VAREMERKE: Grays Bakery
30 produkter i databasen
Ingredienser
kokosolje, farinsukker, bohvetemel, vann, sukker, kakao, kokos, bakepulver (E450,E500), salt, maisstivelse
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 900 kJ/ 450 kcal |
| Fett | 25,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 22,00 g |
| - Enumettede fettsyrer | 2,20 g |
| hvorav | |
| - Flerumettede fettsyrer | 0,60 g |
| Karbohydrat | 52,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 37,00 g |
| Kostfiber | 3,10 g |
| Protein | 3,80 g |
| Salt | 0,39 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | Frossent brød |
| Varenummer | 2869 |
| EPD-nummer | 4979662 |
| GTIN | 07393697030140 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 07.12.2017 |
| Oppdatert dato | 20.11.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -18 grader (C) |
| Temperatur, max. | -25 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Spiseklar | Tines i kjøleskap i ca. 3 timer eller 1,5 timer i rom temperatur. kaken er holbar i 4 dager etter opptining. |

















