CHICKEN NUGGETS
5000 GRM
Ferdig frityrstekte «nuggets» klar til bruk. Dette er et saftig og smakfullt produkt som er populær på menyen, spesielt blant barn.
Varenummer: 1339 | EPD-nummer: 4016911 | GTIN: 07020915213398
Varenummer: 1339
EPD-nummer: 4016911
GTIN: 07020915213398
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: HÅ KYLLING
32 produkter i databasen
Ingredienser
66 % norsk kyllingkjøtt, vann, panering (rismel, kikertmel, stivelse, maismel, salt, dekstrose), potetstivelse, salt, krydder, surhetsreg. middel (natriumkarbonat), fortykningsmiddel (fosfat, xantangummi). Frityrstekt i vegetabilsk olje(raps)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 116 kJ/ 266 kcal |
| Fett | 15,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,20 g |
| Karbohydrat | 17,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,20 g |
| Protein | 16,00 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 1339 |
| EPD-nummer | 4016911 |
| GTIN | 07020915213398 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 17.02.2015 |
| Oppdatert dato | 13.07.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















