KYLLINGKJØTT STR MAR
1200 GRM
Magert og saftig kjøtt med høy kvalitet, jevnt kutt og farge. God mørhet. Passer ypperlig til sandwiches, snaddermenyer, wraps, salater og pizza.
Varenummer: 1563 | EPD-nummer: 1826924 | GTIN: 07020915215637
Varenummer: 1563
EPD-nummer: 1826924
GTIN: 07020915215637
PRODUSENT: JÆDER Ådne Espeland AS
VAREMERKE: HÅ KYLLING
32 produkter i databasen
Ingredienser
86 % Norsk kyllingkjøtt, vegetabilsk olje (raps), krydderblanding (hvitløk), salt, paprika, sukker, dekstrose surhetsreg.middel (natriumsitrat), stabilisator(di/trifosfat).Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 916 kJ/ 220 kcal |
| Fett | 15,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 2,10 g |
| Karbohydrat | 1,70 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,30 g |
| Protein | 20,00 g |
| Salt | 0,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 1563 |
| EPD-nummer | 1826924 |
| GTIN | 07020915215637 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 17.02.2015 |
| Oppdatert dato | 17.06.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -40 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 360 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















